Zoran Kesić htio sinu da da ime Rasim Ljajić

zoran-kesic-1390952776-436189Proslavio sam s rodbinom i prijateljima, kako i dolikuje. Pili smo, veselili se i svi su bili srećni i nasmejani, što je najvažnije – kazao je Kesić.

Zoran Kesić je prije dvije večeri postao otac dečaka kome su dali ime Andrej. Njegova supruga Ivana porodila se prirodnim putem u porodilištu „Narodni front“ i na svijet donijela zdravu bebu, a voditelj nam je u svom maniru „objasnio“ kako je želeo da mu se naslednik zove.

– Htio sam da mi se sin zove Rasim Ljajić, ali se mojoj supruzi nije dopala ideja, pa će se ipak zvati Andrej – rekao je Kesić i dodao:

– Sve je prošlo u najboljem redu, prije svega zahvaljujući hrabrosti moje supruge. Andrej je rođen u 21.56. Posebno bih zahvalio doktorima Jurišiću i Krajinoviću, koji su doprinijeli tome da sve prođe kako treba. Nakon što sam saznao srećnu vijest, proslavio sam s rodbinom i prijateljima, kako i dolikuje. Pili smo, veselili se i svi su bili srećni i nasmejani, što je najvažnije – kazao je Kesić.

Voditelj i njegova supruga Ivana, inače kostimografkinja, vjenčali su se u septembru prošle godine, poslije samo dvije godine zabavljanja. (Kurir)

Comments are closed.