Zamjeniku komandira policijske stanice u Tutinu zapalili kuću i tri automobila

pozarNepoznati počinioci zapalili su kuću zamjenika komandira policijske stanice u Tutinu Isa Redžepovića i tom prilikom pričinjena je velika materijalna šteta.

U trenutki izbijanja požara, u kući je bilo 14 članova njegove porodice a niko od njih nije povređen.

Zamjenik komandira policijske stanice u Tutinu Iso Redžepović kazao je za Regionalnu televiziju da te noći ništa neobično nije primetio i da je požar najverovatnije podmetnut u garaži.

-Ništa nismo čuli ni primetili. Spremali smo se za spavanje i čuli smo dozivanje komšinice koja od vatre nije mogla da priđe našoj kući. Bilo je strašno, vatra je gutala garažu u kojoj je bilo troje vozila, a plamen je preko nastrešnice prešao na porodičnu kuću. Jedva smo izašli iz kuće, najpre smo spašavali decu, rekao je Redžepović.

U trenutku dok se vatra širila na kuću čulo se nekoliko jakih detonacija zbog kojih su popucala stakla na prozorima. Vatrena stihija u potpunosti je progutala vozila i garažu a veliko oštećenje pretrpela je i porodična kuća ovog policajca koji je u Tutinu poznat i kao dobrovoljni davalac krvi.

-Ne mogu da pričam o motivima podmetanja požara jer je to stvar istrage. Sve što bih vam rekao ugrozilo bi rad nadležnih organa, rekao je Redžepović.

Komandir policijske stanice u Tutinu Nermin Zećirović kazao je za Regionalnu televiziju da je uviđaj izvršen i da će veštaci tačno precizirati kako je izbio požar.

Kako nezvanično saznajemo, vatra je istovremeno izbila na sva tri vozila koja su bila parkirana u garaži i na nastrešnici što ukazuje na to da je požar podmetnut.

Komšinica policajca Redžepovića kojem još nekoliko godina radnog staža nedostaje do penzije, kaže da je prizor bio stravičan jer je vatra velikom brzinom gutala sve pred sobom.

-Nisam mogla da priđem do njihove kuće jer je plamen bio veliki. Pomislila sam da će sve izgoreti za dva minuta. Bog ih je sačuvao, rekla je ona.

Pored vatrogasaca i komšija, požar su gasili i radnici JKP Gradac sa cisternama.

Comments are closed.