Stranka Rasima Ljajića se raspada?

nevenSvi članovi političkog savjeta SDPS-a podnijeli ostavku.

Predsjednik Političkog savjeta Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Neven Cvetićanin saopštio je danas da su on i svi ostali članovi tog tijela podnijeli ostavke.

Cvetićanin je kao razlog naveo da stranka u ovom trenutku ne može da pruži maksimum u odbrani ideja socijaldemokratije.

“Ostavku nisam podneo zbog bilo kakvog ličnog sukoba sa predsjednikom partije Rasimom Ljajićem ili bilo kojim drugim funkcionerom stranke, već zbog toga što ne vidim trenutno sebe unutar pravca kojim je Socijaldemokratska partija Srbije odlučila da ide u narednom periodu”, rekao je Cvetićanin u saopštenju.

On je dodao da u Socijaldemokratsku partiju Srbije, nije ušao zbog funkcija, vlasti ili bilo kakve privilegije za sebe, već sa namerom da promoviše socijaldemokratske i socijalnoliberalne vrednosti.

“Smatrao sam korektnim da se povučem sa jedne od najviših stranačkih funkcija kada sam procjenio da Socijaldemokratska partija Srbije, u postojećem momentu, u odbrani tih vrednosti ne može dati maksimum”, rekao je Cvetićanin.

On je naveo i da će ostati u društvenom životu kao naučnik koji se bavi društvenim istraživanjima.

“Uz moju ostavku, ostavke podnose i svi ostali članovi Političkog saveta Socijaldemokratske partije Srbije”, istakao je Cvetićanin. (021)

Ismet Ramović: Rasim Ljajić je naručivao ubistva, otmice djece, vlada drogom i kriminalom u Novom Pazaru!

Comments are closed.