ŠOKANTNO! SDP u aprilu dijeli Pazar na “RAS” i “Pazarište”

Novi-Pazar-pogled-sa-hotela-vrbaka-na-kej-i-opstinu-616x330Novi Pazar – Kako saznajemo, novoosnovana opština Ras bi se prostirala od mosta u centru grada (pored opštine) pa prema autobuskoj stanici, sve do Deževe i granice sa opštinom Raška.

Takođe, opština bi obuhvatala i cijelu industrijsku zonu, Elektrodistribuciju, kasarnu, zgradu opštine, zgrada SUP-a i SUD-a, kao i JP Pošta.

U opštini Pazarište bile bi ostale institucije kao što su Zdravstveni centar, opštinska poreska uprava i par javnih preduzeća, koja će u razgovorima biti podeljena naknadno.

Ovo je bila “kap koja je prelila čašu”, čak i kod članstva Sandžačke demokratske partije, koji su se žestoko usprotivili ovoj inicijativi koja bi definitivno ugasila Grad, a članstvo je počelo da pokazuje neposlušnost stranci, jer je Bošnjacima poslata direktna i jasna poruka.

Politička podkusurivanja zbog 10 poslaničkih mjesta su očigledan dokaz nebrige funkcionera SDP-a i razbijanja Novog Pazara, a sve zbog ličnih interesa.

Da li će Bošnjaci dozvoliti da ova vlast uradi stvari koje će koštati generacije i generacije koje dolaze, ostaje da se vidi u narednom periodu. (sandzakavaz)

Novi-Pazar-pogled-sa-hotela-vrbaka-na-kej-i-opstinu-616x330

Comments are closed.