Obezbeđenje SDP-a pretuklo svog Sekretara skupštine Almira Lekovića!

sdp_sekretarSkandal neviđenih razmera vidjen je sinoć u Sportskoj dvorani “PENDIK”, na rukometnoj utakmici Novi Pazar-Priboj.

Pred sam početak meča, iza klupe domaćina, dvojica pripadnika obezbeđenja Gradske uprave u Novom Pazaru fizički su nasrnuli na sekretara Skupštine Novog Pazara i predsjednika Rukometnog kluba kluba Almira Lekovića, nanevši mu više udaraca u predelu lica i tela.

Pretilo je i prekidanje meča, medjutim vinovnici ovog incidenta su razdvojeni na vrijeme i meč je počeo sa par minuta zakašnjenja.

Ovaj nezapamćeni incident odigrao se pred oko 200 zaprepašćenih navijača domaćeg tima.

“Čekali smo početak utakmice.Samo odjednom smo videli gužvu iza klupe Pazara, a dvojica momaka su počeli da udaraju momka u crnoj jakni i belom džemperu, koji je stajao nepomičan i nije uzvraćao udarce. Kasnije sam saznao da su dvojica mladića članovi obezbeđenja iz stranke Rasima Ljajića, a da je i napadnuti čovek iz iste stranke i zove se Almir”, – rekao je za naš sajt jedan od prisutnih gledalaca.

Kako nam je rečeno u ovom klubu, do incidenta je došlo zbog razmirica oko neisplaćenih dnevnica za obezbeđivanje utakmice, a na očigled prisutne publike.

Predstavnici kluba su izrazili žaljenje zbog ovog incidenta i uputili izvinjenje svim navijačima, igračima i zvaničnim licima zbog ove nemile situacije koja se dogodila na sinošnjoj utakmici.

Naknadno smo obavešteni da je ovaj incident izolovan slučaj, da su se strasti stišale i da su nakon utakmice izgladjeni odnosi izmedju Predsednika kluba i Sekretara Skupštine Almira Lekovića i nezadovoljnih pripadnika obezbeđenja.

Inače, utakmica između domaćeg Novog Pazara i Priboja završena je pobedom gostiju rezultatom 22:20.
Ovo je još jedan u nizu poraza podmladjene ekipe trenera Hasana Memića, čiji je tim u dosadašnjem delu prvenstva zabelešio samo jednu pobedu i prikovan je za dno tabele. (sandzakavaz)

sdp_sekretar

Comments are closed.