Pronađen lijek za rak, ali farmaceutske kompanije ne zanima jer ne mogu zaraditi?

dcaKanadski naučnici su uspjeli da potpuno izliječe rak, ali je ova vijest prošla sasvimo neprimećeno u velikim medijima. Oni su šokirani da niko nije zainteresovan za pokretanje proizvodnje.

Kanadski naučnici su otkrili jeftin i potpuno funkcionalan lijek protiv raka. Ali nema ko da ga napravi zato što farmaceutske kompanije jednostavno nisu zainteresovanje za njega.

Ovaj lijek ne može da se patentira što znači da na njemu ne mogu da se prigrabe milijarde, jeftin je i lako se pravi, kažu istraživači sa Univerziteta Alberte u Edmontonu.

Oni su uspjeli da potpuno izliječe rak, ali je ova vijest prošla sasvimo neprimećeno u velikim medijima. Takođe, naučnici su šokirani da niko nije zainteresovan za pokretanje proizvodnje.

Nova metoda podrazumijeva primjenu dikloroacetata, koji se trenutno koristi u lečenjumetaboličkih poremećaja, tako da uopšte ne stvara negativne nuspojave ili neželjene dugoročne efekate. Kanadski istraživači su u testovima već uspjeli da potpuno odstrane rak pluća, mozga i grudi, dok su zdrave ćelije ostale netaknute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *