Predsjednik SDA Sjenica: ‘Imate pola sata da skinete zastave, inače nema ni vas ni zastava!’ (Video)

sjenica_hazboPOGLEDAJTE: Predsjednik SDA Sjenica i Opštine Sjenica prijeti smrću aktivistima BDZ Sandžaka koji su okačili zastave BDZ u centru Sjenice

1897896_478206872283507_1443498399_n

Protivzakonito: ‘Pozivaju se na rješenje staro godinu dana za zastave koje su postavljene jučer?’

Sjenica – Po nalogu predsjednika opštine Sjenica i predsjednika OO SDA u Sjenici Hazba Mujovića, Komunalna inspekcija je u cilju sprječavanja afirmativne kampanje donijela i napisala vrlo nepismeno i protivzakonito rješenje za skidanje zastava BDZ Sanžaka koje su postavljene u centru Sjenice, 1. marta 2014. godine.

Naprasno i panično postupanje čelnika opštine vidljivo je u ovom rješenju koje je izdato 2.3.2013. godine. Pošto oni žive u prošlosti i rješenja donose u prošlosti. BDZ živi u sadašnjosti radeći za sigurnu budućnost naroda ekonomski i privredni prosperitet. Također u memorandumu rješenja se navodi da je isto donijela „Komlinalna inspekcija“ kakva u državi Srbiji ne postoji, koja navodno djeluje pod „Odjeljenjem za urbanistidke poslove“, za koje također znamo da u državi Srbiji ne postoje.

Rješenje koje je izdato od strane Komunalne inspekcije u Sjenici nije validno, jer je donijeto godinu dana prije nego su zastave postavljene na mjesto, te se spomenuto rješenje ne odnosi na zastave BDZ Sandžaka.

Obavještavamo Hazba Mujovića i čelnike komunalne inspekcije da BDZ vodi afirmativnu kampanju sa ciljem izgradnje mira te otvaranja fabrika u 2014. godini. (sandzakpress)

rjesenje-o-uklanjanju-zastava

Comments are closed.