Navijači Zvezde ipak nemaju hrabrosti za Novi Pazar

gameNavijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Super lige Srbije u Novom Pazaru, iako im je za tu priliku odobreno 400 ulaznica, saopštio je Upravni odbor domaćina.

Kako navode u rukovodstvu Pazaraca, komesar za bezbednost Crvene zvezde izjavio je da taj beogradski klub neće organizovano voditi svoje navijače na predstojeće gostovanje, kao i da njihov pojedinačan dolazak ne bi bio bezbedan.

“Nakon sastanka sa predstavnicima MUP-a, tužilaštva, žandarmerije, a na kome su prisustvovali komesar za bezbednost FSS i komesari za bezbjednost oba kluba, zaključili smo da je bezbjedna organizacija utakmice moguća samo ako Crvena zvezda bude organizovala dolazak svojih navijača u skladu sa važećim pravnim propisima”, navodi se u saopštenju Novog Pazara.

U novopazarskom superligašu ističu da su od Crvene zvezde zatražili da im dostavi zvaničan stav kluba, ali da se to još uvek nije dogodilo.

“O svemu smo pismeno obavestili Crvenu zvezdu i zatražili smo da nam njihov zvaničan stav dostave u pisanom obliku do 17.00. Imajući u vidu da na naš zahtjev nije odgovoreno ni dva sata poslije toga, Novi Pazar ne može garantovati bezbednost gostujućim navijačima”, stoji u saopštenju Novopazaraca.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 16.00 na Gradskom stadionu.
(radiostoplus)

game

Comments are closed.