Navijači Fk Novi Pazar Torcida i Ekstremi traže smjenu uprave

D7923CFC6A554703A32D222A3E1C9D4ANovi Pazar – Navijači Fk Novi Pazar na današnjoj utakmici tražili su smjenu uprave ovog kluba.

Najglasnije negovovanje bilo je protiv Generalnog Sekretara Međedovića.

Više stotina navijača „Ekstrema“ i „Torcide“ za vrijeme a i poslije utakmice skandiralo je „uprava napolje“ na gradskom stadionu u ovom gradu. Naime, navijači su nezadovoljni zbog loših rezultata u Ivanjici kao i današnjim rezultatom u Novom Pazaru.

Torcida i Ekstremi skandirali su i poslije utakmice a moglo se čuti i negodovanje ispred prostorija samog kluba. Novi Pazar odigrao je danas 2:2 sa Jagodinom na domaćem terenu. Dok su Plavi prethodnu utakmicu izgubili u Ivanjici.

I predsjednik FK Novi Pazar Nedžad Dragolovčanin poslije neodlaska navijača u Ivanjicu rekao je medijima da su navijači prevareni i da ne razume zašto se to desilo.

„Neko mora da bude pitan šta je ova prljava igra. Neću dozvoliti da neko omalovažava naš uspjeh koji smo napravili“ kazao je predsjednik Plavih.

Kako će se završili u novopazarskom buretu baruta za sada se ne zna ali očigledno da stvari ne funkcionišu baš najbolje na relaciji predsjednik – uprava – navijači.

D7923CFC6A554703A32D222A3E1C9D4A

 

 

 

 

Comments are closed.