Menadžer Bore čorbe: Bilo je nemoguće organizovati ovaj nastup u Novom Pazaru.

Bora-ĐorđevićMenadžer Bore čorbe: Bilo je nemoguće organizovati ovaj nastup u Novom Pazaru. Koncerta će biti, ali u Raškoj, koja je srpska opština.

Web portali u Sandžaku oštro su napali gradske vlasti, što su „dozvolili da poznati i masni četnik i četnički vojvoda“ Bora Čorba uopšte zakaže koncert u Novom Pazaru.

KONCERT beogradske rok grupe „Riblja čorba“ koji je trebalo da bude održan 28. novembra u Novom Pazaru, otkazan je poslije niza napada lokalnih medija bliskih muftiji Muameru Zukorlića. Na nekim sajtovima Boru Đorđevića optužuju da je ratovao u Bosni, da je vrijeđao muslimane i svojim pjesmama podizao moral četničkim agresorima.

Da je novopazarski koncert otkazan potvrdio je u srijedu za „Novosti“ menadžer „Riblje čorbe“ Dragoslav Gane Pecikoza.

– Bilo je nemoguće organizovati ovaj nastup jer su ga minirali od početka. Skidali su plakate čim bi ih zalepili, apelovali preko društvenih mreža da bojkotuju koncert i od samog početka je bilo očigledno da ne žele „Čorbu“ u Novom Pazaru. Za 35 godina karijere naši najpopularniji rokeri nikada nisu svirali u tom gradu. Žao nam je, ali nismo htjeli da pravimo probleme, pa smo otkazali svirku.

– Koncerta će biti, ali u Raškoj, koja je srpska opština. Samo još čekamo da nam potvrde datum – rekao je za „Novosti“ Pecikoza.

Comments are closed.