Kandidat Željka Komšića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić: Ja sam porijeklom Srbijanac

emir-suljagic-new-12Demokratska fronta Željka Komšića kandidirala je Emira Suljagića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Kandidatura Emira Suljagića na ovu poziciju je podvala bošnjačkom narodu. Željko Komšić je na prošlim izborima uz pomoć bošnjačkih glasova prevario Hrvate i zauzeo njihovo mjesto u Predsjedništvu BiH. Na ovim izborima Željko Komšić ima novi zadatak, više ga ne intersiraju Hrvati, sada želi prevariti Bošnjake.

Emir Suljagić je u dane popisa stanovništva javno istupao protiv bošnjačkog identiteta. Uz ovaj tekst prilažemo video izjavu Emira Suljagića, a koja je nastala na okruglom stolu Federalne novinske agencije neposredno pred popis stanovništva.

Na ovom video snimku Emir Suljagić se obraća profesoru Senadinu Laviću i Sejfudinu Tokiću riječima “Ne možete me nikada ubijediti u to da ja budem Bošnjak”. Danas kada mu se pružila prilika da profitira na bošnjaštvu, Suljagić je odjednom kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Ne treba ga više niko ni u šta ubjeđivati. Ovo je prvi dio priče o cirkuskoj karavani Željka Komšića, uskoro slijedi nastavak. (saff)

Emir Suljagić: Ja sam porijeklom Srbijanac

 

 

Comments are closed.