Hag: Šešelju operisan tumor na debelom crijevu

Vojislav-Seselj0309Dramatično: Lider SRS u životnoj opasnosti. ŠEŠELJU IZVADILI TUMOR . Jadranka: Plašim se za Voju!

Lider radikala operisan zbog kancera po hitnom postupku, a prilikom intervencije odstranjeno mu 30 centimetara debelog crijeva.

BEOGRAD – Kritična situacija! Lider SRS Vojislav Šešelj operisan je u četvrtak po hitnom postupku u Holandiji zbog kancera debelog crijeva.  Prilikom intervencije odstranjeno mu je 30 centimetara crijeva.

Prema prvim informacijama, operacija je uspješno prošla, ali Jadranka Šešelj i dalje mnogo strahuje zbog zdravstvenog stanja svog supruga. Juče nije uspjela da ga vidi jer joj to nije dozvolila holandska policija.

Na intenzivnoj njezi

Jadranka je za Kurir rekla da je sa sinom Aleksandrom odjurila u Hag čim je čula da je zdravlje njenog supruga ugroženo.

– Bili smo u posjeti u srijedu, ali su nam bez obrazloženja rekli da ne možemo da ga vidimo. Bili smo u čudu. Po podne nas je pozvao doktor Falke i kratko rekao da se Vojislav ne osjeća dobro i da će morati da ga operišu. Međutim, najteže mi je što nam holandska policija ne dozvoljava da ga vidimo, a Vojislav je još na odeljenju intenzivne njege. Moraćemo da tražimo posebnu dozvolu Tribunala – priča Jadranka. (kurir)

Comments are closed.