Član SDP Dolovac: Ljajić je sazreo da bude predsjednik SAD

rasimljajic_sdpsU sali hotela Dragulj na Dojevićima, održan je predizborni skup Sandžačke demokratske partije za meštane naselja mesne zajednice Rajčinoviće.

Govoreći o predsjedniku i osnivaču SDP-a Rasimu Ljajiću, najstariji član ove stranke Iso Dolovac rekao je da je ponosan Ljajića, na njegov rad i angažman.

„Oni koji znaju da cene, smatraju Rasima i najvećim državnikom u Evropi, čak i kažu da si sazreo da budeš i predsednik SAD, tako da je ponos biti u stranci SDP“, rekao je Dolovac.

00000dojevicesdpSimpatizerima SDP-a u mesnoj zajednici Rajčinoviće obratio se i predsjednik Stranke za Sandžak Fevzija Murić. On je podsetio da ovih dana mnogi pozivaju na bošnjačko jedinstvo, a da na izbore izlaze samostalno, kao i da nisu mogli da nađu partnera, ni među Bošnjacima, a ni među srpskim strankama.

„Mi smo pre svega dokazali da možemo da budemo partneri, da želimo da predstavaljamo ovaj narod, da se borimo za bolju budućnost i. Svi u Sandžaku, takođe, mogu da glasaju samo za jednu listu i to je sigurno pobednička lista, tako da vas pozivam da na narednim izborima glasate za listu pod rednim brojem 1“.

U naselju Dojeviće, prisutnima se obratio i predsjednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek, koji je takođe pozvao građane da na izborima podrže listu „Aleksandar Vučić-Rasim Ljajić“-Budućnost u koju verujem“.

„Mi sigurno pobeđujemo i to nije nikakav problem. Hoćemo da u Novom Pazaru pobedimo primitiviziam i prostakluk , koji šire pojedine partije u Sandžaku“, kazao je Đerlek.

Član Predsedništva Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović, koji obavlja funkciju pomoćnika gradonačelnika Novog Pazara, govorio je o svim infarastrukturnim projektima, koji su urađeni u proteklih nekoliko godina.

„U toku ove nedelje ćemo dobti više 100 litara u sekundi. Ja vas sve pozivam da dođete 10.marta na buster stanicu, kada ćemo otvoriti taj objekat, koji je trebao da se uradi još pre sedam godina, ali vlast SDA, koja je bila tada u Novom Pazaru, nije to uradila, jer im nije odgovaralo što je Ramiz Paljevac bio direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“, a imali su šansu, ali  oni su odbili donaciju Austrije od 500.000 evra. Ministar Rasim Ljajić je  uz pomoć prijatelja iz Vlade Kuvajta obezbedio novac za izgradnju ovog značajnog objekta za Novi Pazar“, kazao je Hasanović.

Član Predsedništva te stranke i gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović rekao je da budućnost svih građana može da bude bolja, samo uz pomoć koalicije pod brojem  jedan, a da sve ostale partije nude prošlost.

“Imali su prilike da pokažu i koliko znaju, ali nažalost uveli su nas u bedu, pa mi i danas trpimo posledice. Pokazali smo da znamo, da možemo i da umemo da radimo da bi naš grad izgledao bolje, lepše i stabilnije. U narednom periodu želimo da zaposlimo ove mlade ljude, a u tome nam samo može pomoći samo naš potredsednik Vlade Rasim Ljajić”, rekao je Mahmutović.

Predsjednika SDP-a Rasima Ljajića , meštani naselja u mesnoj zajednici Rajčinoviće dočekali su srdačno i uz gromoglasan aplauz. Ljajić im je poručio da treba da galsaju za bolju budućnosti omladine.

“Jedne smo videli šta su mogli da urade, a oni su upropastili grad. Ne treba da dozvolite  da se ovaj grad ponovo upropasti, jer nema više druge šanse. Sada samo treba da napravimo nešto da zaposlimo ovaj narod”, kazao je Ljajić. (rtv)

Comments are closed.