Bošnjak: Ne dozvolite da vas DPS kupi za kilo brašna i litar ulja

BrankadfpDemokratska parija socijalista, ohrabrena neprocesuiranjem aktera afere “Snimak”, opet je krenula u mahinacije i trgovine sa najsiromašnijim dijelom stanovništva, tvrdi za Kodex poslanica Demokratskog fronta Branka Bošnjak.

Nažalost, ističe Bošnjak, izgleda da je u Crnoj Gori takvo stanje da je jeftinije kupiti čovjeka, nego prase na stočnoj pijaci.

Naša sagovornica kaže da ljudi nijesu ni svjesni da DPS direktno korumpira njihovo ustavno pravo na dostojanstvo i slobodan izbor.

“Pod okriljem noći, tačnije u zoru oko 5h, jutros je istovaren kamion sa paketima ulja, brašnom i ostalim osnovnim životnim namirnica u prostorijama Mjesne zajednice Blok V, kod vrtića i igraonice Bajka. Izgleda se Mugi “otvorio” pred izbore.

Već su počeli sa trgovinama i zloupotrebama. Sramno. Opet će se poigrati sa penzionerima i socijalno najugroženijima, koje su isti oni doveli do takvog statusa i koje isti oni i drže u takvom statusu, kako bi mogli od njih jeftino da iznude glas. Ne dozvolite da vas kupe za kilo brašna i litar ulja”, poručila je Bošnjak.

Comments are closed.