Adem Ljajić šalje kamion pomoći za ugrožene!

AS Roma's new signing Adem LjajicPovratnik u fudbalsku reprezentaciju će iz Novog Pazara poslati kamion s hranom, vodom, mlijekom i hemijskim proizvodima. Uticao je i na saigrače iz Rome u prikupljanju novca.

Srpski sportisti u ovim jako teškim danima za Srbiju pokazali su čovečnost donacijama i angažovanjem na razne načine. Među njima je i Adem Ljajić, povratnik u fudbalsku reprezentaciju, koji je momentalno odgovorio na apel Dejana Stankovića da se fudbaleri uključe u doniranju pomoći za poplavljena područja.

Ljajić će iz Novog Pazara poslati kamion sa hranom, vodom, mlijekom, hemijskim proizvodima, prenosi “Žurnal”. Uticao je i na saigrače iz Rome u prikupljanju novca i neophodnih potrepština.

Fudbaler, koji se nedavno vratio u reprezentaciju nakon što ga je bivši selektor Siniša Mihajlović udaljio jer nije pjevao himnu “Bože pravde” tokom intoniranja pred početak utakmica, doživeo je povredu na utakmici sa Đenovom i upitno je da li će se oporaviti za prijateljski meč sa Brazilom. (telegraf)

Comments are closed.